dimecres, 15 d’abril del 2020

QUINES VACANCES

TUTORIA


Molt bones a tots.

Suposo que no m'heu trobat a faltar aquests dies, però bé ... és el que hi ha. Espero que hagueu tornat amb ganes de treballar renovades perquè ens queda encara 1 mes de treball a casa.

Com ja havíem anticipat en la reunió que vam tenir el divendres abans de "vacances", a la volta a la feina canviaríem una mica la forma de treballar, i aquests canvis els reflectiríem a través de la plataforma G Suite Education (Centres Educatius) i especialment amb una de les seves aplicacions Classroom.

Bé, avui dimecres rebreu via WhatsApp, o correu electrònic el vostre compte de G Suite de l'escola i la paraula de pas perquè pugueu entrar. No podreu entrar amb el vostre compte de gmail habitual només podeu accedir amb el compte corporatiu que us enviaré al llarg del dia. El compte té l'estructura: nombre@laseda.org. També us deixo un enllaç perquè pugueu veure un vídeo d'uns 15 minuts més o menys on s'explica una forma bàsica de treballar l'alumne amb Classroom.

En lo bàsic és pràcticament igual que el que coneixeu, és a dir té la mateixa "interface", però pot interactuar amb tots els professors del centre, a poc a poc. Convé que us acostumeu a treballar amb aquesta eina perquè quan tornem a les classes presencials va a continuar ja amb nosaltres com una eina més. Durant els dies d'aquesta setmana ja estarà funcionant a ple rendiment.

Potser l'últim que utilitzarem serà l'opció de la videoconferència, que començarem a utilitzar-la la setmana que ve.

Pel que fa a les classes de Matemàtiques, Física i Química, dins Classroom continuarem amb la mateixa dinàmica, només canviarà la plataforma.

Aquells que no hagin pogut accedir a Classroom a partir de les 17:00 que es connectin amb el grup de whatsapp que individual o col·lectivament solucionarem tots els problemes (espero).

Ens veiem i a cuidar-se

L'enllaç del vídeo explicatiu de Classroom: