dijous, 31 de desembre del 2020

Comencem el teletreball


Molt bones a tots
Bé després d'uns dies de planificació de les tasques avui inaugurem un canal a youtube perquè em pugueu seguir veient i es pugui reprendre el nostre treball en mode on line. 

A partir del dijous 19 de març, tots els dies disposareu d'un o més vídeos on us explicaré un tema, tal com ho faig a classe, després us demanaré que feu alguns exercicis que me’ls enviareu a un compte de correu - coleonline.laseda@gmail.com - que trobareu al bloc de classe. Me'ls enviareu bé en format pdf si disposeu d'escàner o els envieu mitjançant una fotografia format jpg. Per enviar la vostra feina ho fareu des del compte de gmail que utilitzeu en tecnologia, d'aquesta manera jo podré prendre nota de la feina de cadascú i de les seves necessitats. (Els e-mails enviats des de qualsevol altre compte aniran automàticament a la paperera de reciclatge, seran considerats spam).

El sistema de treball ho anirem perfeccionant dia a dia, però l'important és que deixem d'estar inactius i continuem amb les nostres tasques, les vostres - aprendre - i la meva ensenyar. Aquest sistema té un gran avantatge: no li he de dir a ningú que calli o que deixi de molestar, però bé en uns quants dies estarem de nou en marxa a la nostra classe.

Us vaig a suggerir un seguit de mesures que seria convenient portar-les a terme:

1.- Aixequeu-vos a una hora lògica, les 9:00 ho és, neteja, esmorzar i molt important, vestir-vos, no passeu el dia en pijama, psicològicament és desconnectar de la feina.(i també pentinar-se).

2.- Feu un horari que us ocupi un mínim de 6 hores de treball diari, de les 24 que passeu a casa tampoc és demanar massa, ara no hi ha ni extraescolars, ni passejos ni altres històries.

3.- Limiteu l'ús de les videoconsoles i la televisió a un nombre màxim d'hores pactat amb els vostres pares
4.- Col·laboreu amb les tasques de la casa, si viviu allà (a casa vostra) teniu l'obligació de contribuir, és la vostra responsabilitat.

5.- Repartiu les sis hores de dedicació escolar en dues o tres franges, bé de 2 hores cadascuna o bé de tres hores: per exemple, de 10 a 12, de 12 a 14  (amb deu minuts de descans entre franges ) i després a la tarda podeu estar de 16 a  18 , si ho feu en franges de tres hores podria ser de 10   a 13   i de 15  a  18:00 .

6.- A poc a poc la relació amb els professors serà més contínua i més interactiva. Heu de pensar que no estem de vacances ni en vaga ni que ha acabat el curs, continuarem el nostre treball d'una manera diferent però que és necessari per causes que tots ja coneixem. No podem perdre el ritme de treball a aquestes altures de curs, afortunadament la tecnologia ens permet fer coses que en altres èpoques eren impensables.

7.- El vostre tauler / agenda de referència serà sempre el bloc de classe, per si algú no ho té és: 2esolaseda.blogspot.com. També podeu accedir des de la pàgina web de l'escola. Allà (al bloc) se us avisarà de cada vídeo publicat al canal de youtube o de cada instrucció que tingueu seguir. Les vostres consultes les podeu enviar a l'adreça de correu que us he especificat seran contestades a la major brevetat possible.

I abans de res a portar-se bé, a rentar-se les mans 12 vegades a el dia, al començar amb el treball i a l'acabar, abans dels àpats, abans i després de jugar, etc. i sobretot no entreu en contacte ni amb desconeguts/es ni amb amics/es podrien ser portadors de virus/es

Un conegut de tots va dir una vegada “Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer”