dilluns, 20 d’abril del 2020

UNA DE MIGRANTES


TUTORIA


Després de diverses setmanes anem a migrar, això vol dir que serem migrants perquè ens anem a traslladar a una altra plataforma on puguem realitzar les nostres tasques d'una manera millor.

Ens acomiadem de blogger i li donem la benvinguda a classroom.

Ens trobem en uns moments en que ens poden succeir dues coses: o bé estem fins piiiiiiii d'estar tancats a casa i ens sublevamos interiorment i vam arribar a enfadar-nos amb el món perquè estem privats de la nostra llibertat, estem confinats / presos a casa nostra, arrestos domiciliaris, en nom de el bé comú i en nom d'un bé superior ens han condemnat a un temps indefinit de reclusió, a Suècia es riuen de nosaltres quan escolten que això és necessari, que és pel nostre bé. A Suècia no han deixat d'anar a l'escola, no han tancat els restaurants, simplement han pres mesures lògiques de suspendre grans esdeveniments i han donat consells per evitar situacions de contagi i bé  els va. A nosaltres ens fan sentir culpables i ens empresonen a casa nostra perquè els dirigents, que hem triat, en lloc de fer el mateix que a Suècia, s'han fet el suec, però bé això seria molt llarg d'explicar i comentar, anem al que ens interessa. O bé aceptem la situació imposada i intentem treure el major profit posible.

En primer lloc el canvi de plataforma, encara queda una alumna, només una que no s'ha inscrit a les classes, confio i espero que ho faci aviat.

Després heu de tenir  un horari, mal anomenat així, perquè no serà un horari si no un diari. Cada dia tindreu esdeveniments d'unes matèria determinades, en uns casos seran vídeos, en altres instruccions, en un altres exercicis, en altres videoconferències etc. No vol dir cada cada vegada que hi hagi una matèria se us va a enviar treball, com ja he dit hi haurà tot tipus d'esdeveniments i activitats.

Tot això estarà centralitzat a Classroom i en calendar, al primer com a plataforma per a poder desenvolupar activitats i el segon per planificar tota la feina que anem fent.

Classroom gairebé tots teniu un cert maneig en calendar és possible que no tant, però és molt senzill quan hagueu entrat amb el vostre compte de GSuite (la de nombre@laseda.org) aneu als nou punts i busqueu l'aplicació calendar.

Com utilitzar calendar ?. Calendar us donarà informació de com es va distribuint la feina. A la part esquerra teniu els calendaris de les diverses matèries, si voleu veure només les que corresponguin a una asignatura no marqueu més que aquesta i si el que voleu és observar el conjunt de totes les matèries juntes llavors marcar-les totes i el calendari se us 'omplírà amb totes les activitats. Els professors tenen un calendari de curs per dosificar la tasca i que sigui raonable. El que no podeu esperar és que siguin uns deures com si fóssiu a vacances perquè no ho és.



L'horari que tindreu és el següent

Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Anglès
Tecnologia
Anglès
Tecnologia
Anglès
Matemàtiques
Física
Matemàtiques
Física
Matemàtiques
Català
Química
Català
Química
Català
Socials
Tutoria
Socials
Dibuix
Socials
Castellà
Castellà
E.fisica
Castellà
Francès
Matemàtiques
Instrumentals
Francès
Matemàtiques
Instrumentals
Francès









Observeu que no hi hores en aquest horari si us agrada podeu canviar les matèries d'ordre perque són per dies no per hores. En arribar divendres farem una valoración de com funciona el nou sistema de treball, i el que no vull es llegir o escoltar als ploramiques habituals dien que tenen molta feina, a l'escola es treballaven 7 hores diaries (més algunes feines a casa) ara jo crec que no arribareu a molt més de la meitat.
Si no decideixo parar podria estar un parell d'hores escrivint perque hi moltes coses per a parlar, pero ja crec que la major part de vosaltres només mirareu l'horari, así que ho deixem aquí


Esperanza,

siempre la esperanza engullendo nuestra desesperación

Querer volver a ser libres! ¡Querer volver

a ser uno mismo!

He descubierto dentro de mí otros hombres que nunca pensé tener,

otras dimensiones mías que me resultan ajenas.

He descubierto mi confusión

Con las manos vacías