dissabte, 28 de març del 2020

TORNEM AMB LES MÀQUINES SIMPLES

FISICA


Hola, ja sóc aquí de nou amb vosaltres.Us he tingut un parell de dies abandonats però és que he estat preparant uns apunts tant de física com de química per poder continuar avançant.

També he estat supervisant la meva programació del curs, i si prescindim de la setmana santa, es a dir treballem com a qualsevol altre setmana, no acumularem cap retard quan ens reincorporem a les classes presencials.

A mi tot això que  es diu per televisió i altres mitjans de reduir els temaris, em sembla innecessari i contraproduent . Ja ho comentarem més àmpliament en una tutoria, ara anem a la part acadèmica de la física.

El tema que estem treballant es el de les màquines simples, no només existeix la palanca sinó que veurem altres com : la politja, el pla inclinat i el torn.

Aquí us deixo l'enllaç a la video-clase d'aquest tema


Con que molts de vosaltres trobeu a faltar moltes vegades un suport escrit, he elaborat, agafant materials que hi són a internet i de fabricació pròpia uns apunts per consultar i uns exercicis per a fer.
Els apunts els deixo en una finestra al bloc i més a més us poso un enllaç per poder descarregar-los del drive.





Enllaç per a descarregar els apunts del drive:



Aquí sota si observeu hi ha una segona finestra on podeu observar una fulla o fitxa d’exercicis que heu de fer, són de palanques, pla inclinat, politges, i un de torn, aquest no l’explicat però estic segur de que amb els apunts podeu fer-ho. Es un exercici-repte.





Enllaç per a descarregar directament la fulla d'exercicis del drive




Bé nois , aquí us deixo una mica de física, llegiu els apunts amb atenció, d'aquesta forma la propera video-classe reultarà mes profitosa. 

Resistirem i sortirem més forts (o com a mínim més grossos)